06 – 53888869 info@muko-montage.nl
Selecteer een pagina

Bij het inrichten of renoveren van een bedrijfshal komt veel kijken. Of het nu gaat om het opknappen van een oude loods of het verduurzamen van een stal, het is van essentieel belang om samen te werken met een ervaren en deskundige partner. Als allround specialist van bedrijfshal renovaties ondersteunen we u graag van A tot Z bij dit proces. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de gehele verbouwing en wordt het plan volledig afgestemd op uw wensen en budget. Heeft u bijvoorbeeld oude astbestdaken waar u vanaf wilt, of wilt u besparen op uw energienota door plaatsing van zonnepanelen? Dit zijn slechts enkele mogelijkheden waarmee u uw bedrijfspand efficiënter kunt maken en kunt verduurzamen. In deze blog vertellen we graag meer over de voordelen van het inschakelen van een allround specialist, en op welke manieren wij u kunnen ondersteunen bij het moderniseren uw bedrijfspand.

Dé allround specialist voor een succesvolle renovatie

Als allround specialist nemen we niet alleen de uitvoering van het project op ons, maar zorgen we ook voor de coördinatie van alle betrokken partijen, van leveranciers tot vaklieden. Zo zorgen we dat alle werkzaamheden goed op elkaar worden afgestemd en zo in goede banen worden geleid. Van het vervangen van verouderde isolatie tot het installeren van energiezuinige verlichting en het plaatsen van zonnepanelen, wij hebben de kennis en expertise in huis om uw pand te transformeren tot een energie-efficiënt en milieuvriendelijk gebouw. Door te investeren in energiezuinige oplossingen, zoals betere isolatie en zonnepanelen, helpen wij u om uw energiekosten te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Wij nemen alle bureaucratische rompslomp uit handen en regelen alle benodigde vergunningen voor de renovatie van uw pand. Daarbij ondersteunen we ook bij het aanvragen van subsidies waar u aanspraak op kunt maken, zodat u het meeste voordeel kunt halen uit de verbouwing.

Dakrenovatie met isolatie en zonnepanelen

Muko Montage allround specialist werkwijze

Bij het restylen van een bedrijfspand maken we altijd gebruik van een gestructureerde aanpak voor onze klanten. We beginnen met een eerste inventarisatie om de huidige staat van het pand in kaart te brengen. Hierbij is het van belang om te onderzoeken welke bestaande materialen kunnen worden hergebruikt en welke materialen moeten worden vervangen. We adviseren u graag bij het maken van keuzes voor de beplating van de wanden, lichtsystemen en isolatiemateriaal en stellen zo gezamenlijk een plan van aanpak op voor de renovatie. Vervolgens maakt ons team gedetailleerde metingen en schetsen om de huidige situatie van uw pand nauwkeurig in kaart te brengen en eventuele knelpunten te identificeren. Na akkoord op het plan van aanpak en een gedetailleerde prijsopgave, zullen de werkzaamheden volgens plan worden uitgevoerd en houden we u stap voor stap op de hoogte van de werkzaamheden.

Meer weten over onze aanpak en wat wij voor uw bedrijfspand of opslagloods kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en maak kennis met Muko Montage!

 

Bedrijfshal renoveren - voor

Voor renovatie

Bedrijfshal renoveren - na

Na renovatie