06 – 53888869 info@muko-montage.nl
Selecteer een pagina

Is uw bedrijfspand, loods of opslaghal verouderd? Muko Restyling kan elke bedrijfsruimte renoveren

Het renoveren van bestaande bedrijfsruimtes; dat is juist de specialiteit van Muko Restyling. Het maakt niet uit om wat voor soort bedrijfsruimte het gaat. Het mag gerust een bedrijfshal, opslaghal of caravanstalling zijn die u in een nieuw jasje wilt steken; de specialisten van Muko draaien hun hand er niet voor om. Of misschien is uw opslagloods of berging aan een opknapbeurt toe? En zelfs een verouderde stal of schuur kunnen wij duurzaam opknappen. Wij hebben een ruime keuze aan soorten en kleuren wandpanelen en dakbeplating, met of zonder extra isolatie. Daarnaast hebben wij een ruime keuze aan lichtsystemen, zowel voor daken als wanden, die voor een mooie diffuse lichtinval zorgen. Ook bouwen wij nieuwe staalconstructies en kunnen wij de bestaande constructie van uw bedrijfspand renoveren of aanpassen. Alle materialen waar wij mee werken zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen voor duurzaam bouwen. Desondanks kunnen wij, dankzij onze gerichte en integrale aanpak, ook uw renovatieproject voor een sterk concurrerende prijs uitvoeren. Na het opknappen is uw bedrijfsruimte weer helemaal van deze tijd en klaar voor de toekomst.

Bel: 0318 701719Contactformulier

Alle werkzaamheden voor het renoveren van uw bedrijfsruimte in één hand

Muko Restyling is een totaalaanbieder. Dat wil zeggen dat wij de renovatie van een bedrijfsruimte van begin tot eind plannen en uitvoeren. Bij een eerste inventarisatie wordt bekeken of er nog bestaande materialen kunnen worden hergebruikt; deze worden dan zorgvuldig gedemonteerd. Alle overige te vervangen materialen worden verantwoord en zo nodig gescheiden ten behoeve van eventuele recycling afgevoerd. Samen met u bespreken we welke beplating voor wanden en dak gebruikt zullen worden, zoals kleuren, materiaal, met of zonder geïntegreerde isolatie, enzovoorts. Is er licht nodig in uw loods, stal of berging, dan kunt u kiezen welk lichtsysteem toegepast dient te worden. Zijn alle wensen in kaart gebracht, dan maken wij een duidelijk plan van aanpak met bijbehorende prijsopgave. Na uw akkoord op de offerte worden alle werkzaamheden vervolgens geheel conform plan uitgevoerd. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan, financieel of anderszins.

Bedrijfsruimte voor opknappen

Voor renovatie

Bedrijfsruimte na opknappen

Na renovatie

Gedurende het gehele project heeft u te maken met slechts één aanspreekpunt. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en zorgen voor alle benodigde vergunningen. Indien u hiervoor in aanmerking komt, vragen wij ook subsidies voor u aan, bijvoorbeeld voor het verwijderen van asbesthoudende materialen. Uiteraard worden deze door ons zorgvuldig en veilig gedemonteerd en afgevoerd. U heeft nergens omkijken naar, dit tot de uiteindelijke oplevering van uw opgeknapte bedrijfsruimte; modern, duurzaam en op de toekomst gericht.

Overal in Nederland kunnen wij uw bedrijfshal, schuur of caravanstalling vakkundig renoveren

Wij werken door geheel Nederland. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Lunteren, Gelderland, bereiken wij Limburg en Brabant even snel en gemakkelijk als bijvoorbeeld Utrecht, Overijssel en Drenthe. Plaatsen waar wij reeds succesvol bedrijfsruimtes hebben mogen opknappen zijn:

  • Gelderland, o.a. Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn
  • Noord-Brabant, o.a. Eindhoven, Tilburg en Breda
  • Zuid-Holland, o.a. Rotterdam en Den Haag
  • Noord-Holland, o.a. Amsterdam
  • Flevoland, o.a. Almere
Bedrijfsruimte Scherpenzeel voor renovatie

Voor renovatie

Bedrijfsruimte Scherpenzeel na renovatie

Na renovatie

Graag komen wij ook bij u langs om uw wensen te inventariseren en een scherpe offerte uit te brengen voor het opknappen van uw bedrijfspand of opslagloods. Neem gerust vandaag contact op voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen. Wij verheugen ons nu al op de eerste kennismaking!